in English

JM-VALU

Täyden palvelun messinki- ja alumiinivalimo

JM-Valu Oy on Suomen johtava kotimaisten paloliittimien valmistaja. Laadukkaiden paloliittimiemme valikoimasta löytyvät sekä alumiiniset että messinkiset liittimet, ja kaikki suoraan varastostamme.

Tuotevalikoimastamme löytyy muitakin, kuin kotimaisen standardin mukaisia paloliittimiä, kuten esimerkiksi Venäläisiä Gost -liittimiä. Jos valikoimastamme ei löydy asiakkaidemme tarpeiden mukaisia liittimiä, teemme erilaiset alumiinin ja messingin valut myös tilauksesta. Pystymme oman muotinsuunnittelun ja –valmistuksen ansiosta kehittämään uuden tuotteen, jopa muutamassa päivässä. Muottien suunnittelussa käytämme hyväksi 3D-tekniikkaa.

Paloliittimien lisäksi valmistamme myös alihankintavaluja. Asiakkainamme on useita oman alansa johtavia yrityksiä, eri teollisuudenaloilta. JM-Valu Oy myös koneistaa suurimman osan valmistamistaan tuotteista, joita on tällä hetkellä yli 300. Valumenetelmänämme on kokillivalu ja valujen kappalepainot ovat välillä 50 g – 5 kg.

JM-Valu Oy panostaa jatkuvasti toimintansa kehittämiseen. Koska hyvä, nopea ja sujuva palvelu on laadukkaiden tuotteiden rinnalla toimintamme kulmakivi, olemme pyrkineet vahvistamaan joukkoamme investoimalla toiminnallemme keskeisiin tuotantovälineisiin.

Tuotannon joustavuus, sekä muutosnopeus on suunniteltu asiakkaiden tarpeita ajatellen. Nopeus, luotettavuus sekä jatkuvuus ovat valttejamme ja tarjoamme asiakkaillemme kaiken kattavaa laadukasta palvelua. Tavoitteenamme on vahvistaa liikesuhteitamme ja turvata asiakkaidemme kilpailukykyisyys yhä vaikeammilla markkinoilla. Oman muotinvalmistuksemme ansiosta, pystymme antamaan asiakkaillemme perustellun lupauksen siitä, että asiakkaiden niin vaatiessa, yksikään heidän tuotteistaan ei missään tuotannon vaiheessa käy ulkopuolisten silmien alla. Tästä on etua asiakkaille, joiden tuotteissa on strategista tietotaitoa. 

JM-Valu Oy on täysin kotimainen perheyritys. Maksamme kaikki verot suomeen 100%:sti. Pyrimme painottamaan kotimaisuutta kaikessa mahdollisessa. Käyttämämme raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan kotimaisia.

Bureau Veritas Certification Holding SAS-UK Branch vahvistaa, että JM-Valu Oy:n johtamisjärjestelmä on auditoitu, ja sen todetaan täyttävän ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 johtamisjärjestelmästandardin vaatimukset.

Halutessanne lisätietoja, koskien yritystämme sekä toimintaamme, älkää epäröikö ottaa yhteyttä.

Konekalusto ja tuotteet
 • Konekantamme »

  Koska hyvä, nopea ja sujuva palvelu on laadukkaiden tuotteiden rinnalla toimintamme kulmakivi, olemme pyrkineet vahvistamaan joukkoamme investoimalla toiminnallemme keskeisiin tuotantovälineisiin.
 • Kaasunkeräyskansi »

  Paloliittimien lisäksi valmistamme myös alihankintavaluja. Asiakkainamme on useita oman alansa johtavia yrityksiä, eri teollisuudenaloilta.
 • Alumiinilaipat messinkikeskiöllä »

  Oman muotinsuunnittelun ja -valmistuksen ansiosta kehitämme uusia tuotteita jopa muutamassa päivässä.
 • Gost-Liitin »

  Muitakin kuin kotimaisen standardin mukaisia paloliittimiä, kuten venäläiset Gost-liittimet. 
 • Metsäpaloliitin »

  Huippulaadukkaat liittimet suoraan valmistajalta!